PANE D'ORO ITALIANO

PANE D'ORO ITALIANO

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 541 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pane D'oro Italiano. Vil du vide mere? Få mere at vide

24 jun 2022 at 22:50 Igen og igen den samme høje kvalitet på råvarer. Hurtig levering, med varm mad til følge. Bedste pizzaria i Ringsted. God mad, høflig betjening og hurtig levering.
24 jun 2022 at 9:16 Jeg synes portionerne bliver mindre og mindre.... Og det irriterer mig at de ikke har de drikkevarer, som står på deres hjemmeside... Det er ofte sket at de kommer med en anden drikkevare, end den jeg har bestilt.
16 jun 2022 at 23:17 Jeg har nok bestilt mad her, oftest en pizza og en pastaret, mellem 100-200 gange. Af en årsag. Jeg synes det er konsekvent god mad jeg får her :-)
31 maj 2022 at 13:05 Simpelthen for ringe pizzaer total snyd. Har aldrig set så små pizzaer til grin. Børne størrelse. Og så småt med fyld. NEJ TAK
29 maj 2022 at 22:13 Hurtig levering. For mig, det vigtigste. Stadig en varm pizza. Altid en fornøjelse at spise fra jer. Lækkert, velsmagende, aldrig skuffende.
28 maj 2022 at 19:45 Virkelig kedelig pizza. Bestilte familie pizza, men der var kun fyld som en helt almindelig pizza uden ekstra tilbehør, hvilket jeg ellers bestilte. Al fyld var i midten, så ca 5 cm fra kanten var ren pizza bund. Pizza bund var kedelig og tør
28 maj 2022 at 7:17 Smagte virkelig godt, men af en Familiepizza at være, burde størrelsen også være derefter - den var ikke meget større end en almindelig pizza.
19 maj 2022 at 7:55 Tør og kedelig pizza -
8 maj 2022 at 20:52 Rigtig lækre pizzaer blev leveret til tiden. Jeg havde skrevet på en af pizzaerne, at jeg ville bytte en topping ud og dette var desværre ikke sket
26 apr 2022 at 13:32 Virkelig dårlig mad, også selv om man har betalt for maden og levering, kræver de flere penge når de kommer. Meget truende medarbejder.. vi bestiller aldrig derfra igen
18 apr 2022 at 19:43 Fik at vide det ville tage 85 min. Jeg havde ventet i 2 timer... hvor jeg ringede og fik fat i en flabede medarbejder som sagde at jeg selv skulle hente maden da de havde travlt hvis jeg ikke gad vente... Totalt dårlig kundeservice og halv kold mad
10 apr 2022 at 20:43 Koldt leveret